Σεισμοσ Στην Κρητη : Σεισμοσ Κρητη : Seismos 5 2 Rixter Sthn Krhth Alfavita / Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 .

12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Κρήτη - Messinia Live
Ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Κρήτη - Messinia Live from www.messinialive.gr
Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ .

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Ισχυρός σεισμός 6,3 σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ο σεισμός είχε επίκεντρο 30 χιλιόμετρα ανατολικά της . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ .

Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ένας άνδρας
Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ένας άνδρας from media.enikos.gr
Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες).

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Ο σεισμός είχε επίκεντρο 30 χιλιόμετρα ανατολικά της . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 .

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Ο σεισμός είχε επίκεντρο 30 χιλιόμετρα ανατολικά της . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες).

12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Thes | ΠΡΙΝ ΛΙÎ
Thes | ΠΡΙΝ ΛΙÎ"Ο: Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη from www.thes.gr
Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 30 χιλιόμετρα ανατολικά της .

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ισχυρός σεισμός 6,3 σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 30 χιλιόμετρα ανατολικά της .

Σεισμοσ Στην Κρητη : Σεισμοσ Κρητη : Seismos 5 2 Rixter Sthn Krhth Alfavita / Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.